op voorraad

Vorige Artikel 1 van 5 Volgende

Flybuster 6 liter

€ 29,50 (inclusief btw)

Belangrijk natuurlijk en effectief vliegenbestrijding
Vliegen zijn veroorzakers van irritaties en stress bij mens en dier.
Een scala aan producten zijn er voor op de dieren, in de stal maar het zou toch mooi zijn als we ze voordat ze van buiten naar binnen komen al kunnen vangen. Dat kan tegenwoordig met de Unieke Flybuster rondom de stal en de Flybuster Garden. De Natuurlijke Barriere tegen vliegen welke zorgt voor een vliegenreductie tot wel 90%  
 
Effectief voor wel 60 dagen!!!

 
Succes gegarandeerd nationaal en internationaal.
 
FlyBuster

Innovatief gepatenteerd systeem. Ontworpen uit een combinatie van internationale studies en onderzoeken voor ontwikkeling van oplossingen voor het voorkomen van vliegen op boerderijen, stallen, etc.

Lokaas
Het FlyBuster systeem is gebaseerd op een zeer effectief lokstof dat vliegen aantrekt. De vliegenval wordt geleverd excl. bait/lokaas. Klik hier voor bait/lokaas.
 
De val
De lokstof wordt in de vliegenval gegoten, met de bijzondere ‘one way’ openingen, die worden aangebracht rondom de emmer (kliksysteem). De speciale gepatenteerde kegels zijn zo ontworpen, wanneer de vliegen eenmaal binnen zijn, ze niet weer naar buiten kunnen.
 
Hoe werkt het?
Gedurende de dag zijn de vliegen in loodsen, stallen en/of gebouwen te vinden om voedsel te zoeken (mest, veevoer en organische stoffen in het algemeen), ‘s nachts verlaten de vliegen deze ruimtes opzoek naar perfecte omstandigheden om in te rusten. Bij het verplaatsen van dag naar nacht worden de vliegen aangetrokken door de geur van het Flybuster lokvloeistof en zullen ze de val binnen vliegen. Met de speciale gepatenteerde ‘one-way’ kegels welke voorkomen dat de vliegen naar buiten kunnen vliegen waardoor de vliegen zullen verdrinken.
 
Plaatsing Flybuster Traps


 
Lokaas

Het Flybuster systeem is gebaseerd op een zeer effectief 1005 biologisch lokaas voor vliegen.
Op basis van gefermenteerde gist en ingrediënten uit de voedingsindustrie.
 

240 gram bait dient men in de gele emmer met 8 gepatenteerde “one way” kegels te doen en 6 ltr. water toe te voegen. Eenmaal in de emmer is er geen ontsnappen meer mogelijk voor de vliegen. Wanneer de Flybuster Trap vol zit met vliegen dient men met een zeef de vliegen te verwijderen en eventueel weer water toe te voegen.

 
Voordelen

• Efficiënt: verminderd de overlast van vliegen met 80% / 90%
• Milieuvriendelijk (groen): Geen effect op het milieu, niet giftig en
• Economisch: Voordelig in gebruik ten opzichte van andere systemen
• Eenvoudig in gebruik: Kant en klare toepassing, klaar voor gebruik
 
Mengverhouding
40 gram bait per liter water.

VOERADVIES

Höveler

Sale tot wel 70%

De bronafbeelding bekijken

KNHS FANKLEDING

KNHS

© 2011 - 2021 Grandeur Ruitersport & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel