​Maat L en XL zijn in oktober weer leverbaar.

Artikel 2 van 4

Equilibrium Equi Chaps Close Contact

€ 119,95 (inclusief btw)

Equi-Chaps Close Contact Chaps, doen precies wat ze zeggen, ze passen als een tweede huid om de benen te beschermen tegen o.a. modder en zonlicht.

In tegenstelling tot andere outdoor boots, omsluiten de Close Contact Chaps het onderbeen de hoef, hiel en het kogel gebied volledig.  Ze zijn zeer eenvoudig te reinigen en drogen snel, de touch en nauwe banden maken ze zelfs veilig rond het kogel gebied. Met handige grip tabs voor het makkelijk losmaken.

Ze komen in een reeks van maten voor, van de kleinste pony's en de grootste van paarden. Met extra functies, zoals de haak ontvankelijk kogelgebied geschikt te zorgen voor een grotere verstelbaarheid.

Let wel, ze zijn niet geschikt voor paarden of pony's met een neopreen allergie.

Voor gebruik bij Mud Fever is het belangrijk dat de Close Contact Chaps passen bij het paard, zodat de modder niet stijgt onder de boots en irritaties die kunnen leiden tot Mud Fever veroorzaken. Om deze reden hebben we geconstateerd dat veel paarden hebben behoefte aan een kleiner formaat in de Close Contact Chaps dan ze normaal zou dragen. 

Ze kunnen worden gedragen tot maximaal 12 uur met een minimale kans op wrijven omdat ze zo flexibel, zacht en ademend zijn.

 

© 2011 - 2024 Grandeur Ruitersport & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel