Artikel 3 van 4

Tough Outdoor Boots

€ 119,95 (inclusief btw)

Tough Outdoor Boots voor paarden
De Equi-Chaps serie is ontworpen om een eenvoudige oplossing te verschaffen om het welzijn van het paard te verbeteren gedurende de wintermaanden. Hardy Chaps Outdoor laarzen beschermen van het been knie / hak tot hiel en kan gedragen worden op zowel voor- als achterbenen.

De 7mm neopreen, met aan de buitenkant met een geweven stof en met nylon aan de binnenkant, is hard aan de buitenkant en comfortabel aan de binnenkant uw paard te beschermen tegen mogelijke schade. Het materiaal is sneldrogend, zodat ze gemakkelijk te wassen en drogen zijn  voor de volgende dag.

Ze zijn ideaal voor oudere paarden met artritis omdat ze helpen om de benen warm en droog te houden.

De touch en nauwe banden maken ze veilig zelfs rond de vetlokverbinding en ze komen in een reeks van maten van de kleinste van de pony's en de grootste paarden aan te passen.

Equi-Chaps Hardy Chaps gemaakt van sterk 7mm neopreen, met een geweven buitenbekleding waarmee ze bestand tegen , stoten, slijten en schuren.

Ze zijn perfect voor natte of modderige omstandigheden.

LET OP: Hardy Chaps zijn gemaakt van een zwaargewicht niet ademend neopreen. Let op de lengte van de tijd die Hardy chaps worden gedragen bij warm weer. Paarden eigenaren wordt geadviseerd om regelmatig te controleren of het been van het paard niet oververhit raakt.

© 2011 - 2024 Grandeur Ruitersport & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel