Voorwaarden bij het ruilen en/of retourneren van artikelen:
- Het artikel geen opruimingsartikel betreft.

- De zichttermijn van 7 dagen na afleverdatum is nog niet verstreken.
- Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd.
- Het artikel is niet gebruikt (het passen van kleding wordt niet als gebruik gezien, mits niet gekreukt en juist gevouwen).
- De (fabrieks-) verpakking is origineel, onbeschadigd indien redelijkerwijs mogelijk en niet door u beschreven.
- De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen.
- Productverpakkingen dienen in een extra (verzend-) doos verstuurd te worden. Verpak bijvoorbeeld de originele schoenendoos of scheerapparaatkoffer in een omdoos zodat ook deze verpakking tijdens transport niet beschadigt.
- Voor retourzendingen vanuit het buitenland gelden andere voorwaarden*.

Retourkosten
U kunt bij Grandeur Ruitersport uw producten ruilen en/of retourneren binnen de zichttermijn.
Echter, bij onjuiste retourneringen worden gemaakte kosten in rekening gebracht.
- Ruiling en/of teruggaven die niet binnen 7 dagen worden aangemeld of teruggestuurd worden niet geaccepteerd en verwerkt.
- Artikelen die door het niet degelijk verpakken van uw retourzending beschadigd zijn, worden niet in behandeling genomen.
- (Arbeids-) kosten voor het verwijderen van haren van producten worden in rekening gebracht. Wij raden aan hier rekening mee te houden bij het passen van producten (gebruik bijvoorbeeld altijd een onderdeken/laken bij het passen van dekens).
- Indien u de zending anders dan aangegeven naar Grandeur Ruitersport stuurt, worden de hiervoor gerekende kosten aan u in rekening gebracht.
- In geval van creditering wordt alleen het goederenbedrag gecrediteerd, onder eventuele inhouding van niet noodzakelijke schoonmaak-, vracht- en rembourskosten.
- Niet geaccepteerde goederen kunnen, na betaling van verzendkosten, naar u worden teruggestuurd. Indien u na 15 dagen na ontvangst van het bericht “niet geaccepteerd” niet reageert, nemen wij aan dat u geen prijs meer stelt op het product. Het eigendom van het niet geaccepteerde artikel vervalt dan aan Grandeur Ruitersport.

Retourpakket verzenden
Indien u aan de voorwaarden bij ruilen en/of retourneren voldoet, kan het pakket retour gezonden worden.
Zorg dat uw retourzending degelijk verpakt is en het retourformulier in de doos zit. Vermeld voor de duidelijkheid het bezoekadres!

Tegoed na retour
Mocht na het verwerken van uw retouren een tegoed zijn ontstaan, dan wordt dit zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen 30 dagen automatisch teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. Vermeld dus altijd duidelijk uw naam en rekeningnummer op uw retourformulier. Mocht u na 30 dagen nog geen geld of goederen ontvangen hebben, neem dan contact op met de afdeling klantenservice, bereikbaar op telefoonnummer: 0031 (0) 622225780 of info@grandeurruitersport.nl.

*Retourzendingen vanuit het buitenland. Voor retourzendingen vanuit het buitenland gelden andere voorwaarden. U kunt hierover telefonisch contact opnemen met de afdeling klantenservice, bereikbaar op telefoonnummer: 0031-(0) 622225780.

Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen retour op uw bank- of girorekening. De door Grandeur Ruitersport in rekening gebrachte verzendkosten worden ingehouden op het terug te storten bedrag. Bij een bestelling boven de €50,- waarbij een deel van de bestelling wordt teruggezonden,  zullen de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht wanneer de totale waarde van de bestelling na retourzenden minder dan €50,- bedraagt. Voor het buitenland geldt hetzelfde als hierboven echter voor een bedrag van €100,00.

Reden retour
A. Voldoet niet aan de verwachting
B. Past niet
C. Defect/ niet volledig
D. Foutief besteld
E. Foutief geleverd

Gewenste actie (met toelichting)
W.Retour opruimingsartikel (geen geld terug maar tegoedbon)

X: Ruilen voor een ander product (artikelnr. en omschrijving).
Y: Crediteren (rekeningnr. en naam rekeninghouder vermelden)
Z: Repareren (s.v.p. duidelijk vermelden wat het defect is)

Reden retour Actie Toelichting

ArtikelnummerReden RetourActieToelichting
    
    
    
© 2011 - 2024 Grandeur Ruitersport & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel