Elk artikel van Grandeur Ruitersport voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit en degelijkheid. Mocht onverhoopt bij normaal gebruik het artikel gebreken vertonen, dan wordt deze door Grandeur Ruitersport kosteloos hersteld. Hierbij kan sprake zijn van vervanging of reparatie: dit ter beoordeling van Grandeur Ruitersport en de fabrikant. De garantie omvat fabrieks- en/of materiaalfouten.
Uiteraard vallen normale slijtage en producteigenschappen niet onder de garantiebepaling!!!!

Garantie voorwaarden:
Bij een ongegronde klacht komen de gemaakte kosten voor rekening van de consument.
Indien een klacht gegrond is, beslist Grandeur Ruitersport of het artikel (gedeeltelijk) gerepareerd wordt of (gedeeltelijk) wordt vervangen of (gedeeltelijk) wordt gecrediteerd.
Een artikel, dat voor garantie beoordeling teruggestuurd wordt moet schoon en droog zijn. O.a. vochtige /vieze dekens, vuile laarzen, behaarde scheerapparaten etc. worden niet in behandeling genomen.

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie bij:
• beschadiging door opzet, of nalatigheid
• ondeskundig gebruik of nalatig onderhoud
• normale slijtage en producten van rubber
• beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing
• schade die aangebracht is door natuur, mens of dier vallen niet onder de garantie (zoals o.a. bliksemschade)

Garantie termijn
Grandeur Ruitersport geeft minimaal een half jaar garantie op de door haar geleverde artikelen. De factuurdatum geldt als ingangsdatum voor de garantie. Indien binnen de garantietermijn een klacht gegrond is, komen de verzendkosten voor rekening van Grandeur Ruitersport (m.u.v. zendingen van en naar het buitenland).

Garantie buiten Nederland
Producten die voor garantie in aanmerking komen maar in het buitenland in gebruik zijn, kunnen in overleg geretourneerd worden. Zowel de kosten voor toezending naar Grandeur Ruitersport als de retourzending naar de klant zijn echter voor rekening van de eigenaar van het artikel.

Bovenstaande garantie geldt naast de wettelijke rechten.
Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

© 2011 - 2024 Grandeur Ruitersport & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel