Met stijl in het dagelijks leven

Elegant en verfijnd, het Easy-assortiment biedt een frisse optie voor rijders die op zoek zijn naar de beste prestaties van een helm op het gebied van bescherming, comfort en lichtheid. Dag na dag, voor elke gelegenheid en zonder compromissen.
Hoge schokabsorptie en adembenemende ventilatie
De buitenschaal van thermoplastische hars minimaliseert het risico op perforatie bij een val. De binnenschaal, gemaakt van geëxpandeerd polystyreen, dempt en verspreidt de schok van de impact over de binnenhelm. Dankzij de ventilatieopeningen aan de voorkant en de uitlaten aan de achterkant biedt deze helm optimale ventilatie.
Ongeëvenaard comfort
Deze nieuwe uitneembare voering uit één stuk is wasbaar en waar nodig vervangbaar. De zachte en pluizige voering heeft een antibacteriële behandeling gekregen.

Maximale veiligheid dankzij voorbeeldige stabiliteit!
Het twin lock system (TLS), de gepatenteerde stijve kinband, is volledig opnieuw ontworpen om een stabiliteit en houvast te bieden die voorheen exclusief voorbehouden was aan motorhelmen. De kinband van thermoplastische hars biedt uitgebreide bescherming voor de nek, omdat het bedekte gebied groter is dan bij gebruikelijke helmen. De versteviging die de kinband aan de schaal geeft, verhoogt de weerstand bij een zijdelingse botsing.
 

De nieuwe Fidlock magneetsluiting kan snel met één hand worden geopend en gesloten, wat het gebruik veel gemakkelijker maakt. De flexibiliteit van de TLS zorgt voor extra comfort omdat het zich aanpast aan de morfologie van elke persoon.

De TLS kinstrip is het handelsmerk van de nieuwe GPA rijhelmencollectie.

  
  

 

© 2011 - 2024 Grandeur Ruitersport & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel