Hoe werkt het?
Tijdens de intake-sessie maken we een analyse van jullie probleem.
Wanneer we deze problemen in kaart hebben gebracht, en we hebben besloten dat we elkaar aardig vinden dan gaan we een plan van aanpak maken. Een plan van aanpak geeft je een idee wat je van mij kan verwachten, wat ik van jou verwacht en wat de kosten zijn. We gaan een samenwerking voor langere periode aan. Ik ben niet voor de quick fixes, maar voor een gedegen verandering.

Je krijgt van mij een map waarin we alles aan noteren. Zo heb je ook een mooi naslagwerk voor als je straks alleen verder gaat.
 

We werken in 3 periodes van 4 weken. 

  • De 1e periode 3 weken elke week een coachsessie 4e week evaluatie.
    In deze periode krijg je elke week een sessie waarin we jouw probleem gaan aanpakken. In deze sessies willen jou helpen op een andere manier naar jezelf en je paard te kijken. De 4e week is een evaluatiesessie waarin we de stappen die we hebben gemaakt in kaart brengen en waar nodig bijschaven.
  • De 2e periode 3 weken elke week een coachsessie 4e week evaluatie.
    Ook in deze periode borduren we verder op de ontwikkelingen die jullie hebben gemaakt. maar we gaan steeds dieper in op het probleem. Ook in deze periode hebben we in de 4e week een evalaluatiemoment deze is extra belangrijk.
  • In de 3e en laaste periode gaan we nog dieper in op hetprobleem om gaan we jullie steeds wat meer loslaten zodat de overgang terug naar je eigen instructeur makkelijker wordt. Het laatste evaluatiemoment is het moment waarin we beslissen wat de vervolgstappen zijn. Hierin zijn verschillende mogelijkheden, welke we dan met je zullen bespreken.
   

© 2011 - 2024 Grandeur Ruitersport & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel