Het is tijd om mezelf eens voor te stellen want wie is Daniëlle van D&D Dressage?
D&D Dressage staat voor Daan & Dewrie.

Toen ik in 2012 Dewrie kocht heb ik altijd gezegd, ik wil kijken hoever ik met hem ga komen en ga er alles aan doen om dit zo gezond en fit mogelijk te doen.

Met de hulp van een aantal goede instructeurs zijn we binnen 9 jaar van de B naar Grand Prix gereden. Dat heeft mij doen beseffen dat je het nooit alleen kan. Ik heb om die reden besloten andere ruiters te gaan helpen met het behalen van hun doelen. Een doel kan zijn, ik wil zonder angst op mijn paard zitten, het halen van de winstpunten om naar de volgende klasse te gaan maar ook je paard minder in de weg zitten.

Ik durf van mezelf te zeggen dat ik authentiek en altijd mezelf ben. In het lesgeven ben ik heel direct en zeg ik waar op staat. Ik ben streng als het moet en zacht als het kan. In mijn lessen ben ik altijd opzoek naar datgeen waar ik de combinatie mee kan helpen zonder te dwingen en met respect voor paard en ruiter. Ik sta open voor suggestie en ben altijd in voor een grap.

Als je denkt dat past me wel, stuur een berichtje en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Dewrie (Metall x Variant 2008) en ik. 
  

 

Op dit moment heb ik twee fantastische paarden op stal staan waar ik komende jaren de sport mee in wil.

 


 Pinocchio E Just Wimphof x Vivaldi  (2020)

Mijn super lieve big boy hengst Pinocchio E Just Wimphof x Vivaldi  (2020)  gefokt door Henk van Erp uit Nuland. Met zijn 1.75cm de grootste van de twee paarden. Maar deze super brave donker bruine hengst heeft er geen idee van hoe groot hij is. Deze geweldig mooie hengst heeft een top karakter een hart van goud en een dito instelling.
Deze jonge heeft heel veel tijd nodig om te groeien, daarom zul je hem het komende jaar sporadisch gaan tegenkomen. Hij zal meegaan op locatie om te trainen, maar in de ring zul je hem niet veel gaan zien.

 

 

 

 

  

Nola Strona van Totilas Vivaldi (2018)

Mijn Black Beauty Nola Strona van Totilas x Vivaldi (2018) gefokt door Gerrit Snoeks uit Oss, komt uit de zeer bekende Hastrona stam, de moederlijn van de goedgekeurde KWPN hengst Eye-Chatcher. en Via de Totilas stamt ze uit de geweldig Freiminka stamia. Betere papieren zijn er niet vindbaar.
Deze mooie merrie is Prok en D-OC gekeurd.
Ze is pittige maar heel lief 1.70 hoog en pikzwart. Deze merrie is het paard waar ik het komende jaar mee hoop te gaan shinen in de wedstrijdring. Samen met Lica van Liempd heb ik haar oktober 2023 zadelmak gemaakt en ben nu met haar in training om haar in de zomer van 2024 te gaan uitbrengen in de sport. In de omgang is ze eerlijk maar scherp, onder het zadel is ze een bommetje wat net niet ontploft.

 

 


 

 

© 2011 - 2024 Grandeur Ruitersport & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel